De Consulente

Ik ben Monica Teeuw, 31 jaar en kom uit Gouda. Ik ben getrouwd met Michiel en ben moeder van 3 kinderen, Tim (7), Evi (4) en Sara (1)

Na mijn cursus bij Gezond & Weldoen ben ik leefstijlconsulente op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. Door middel van persoonlijke coaching, met als uitgangspunt het Leefstijlplan Natuurlijk in Balans. Dit plan is gebaseerd op een bijbels holistisch mensbeeld, dit betekent dat er wordt gekeken naar de hele mens, zowel lichamelijk als geestelijk. Dit sluit precies aan bij mijn visie en missie. Het is een totaalplaatje waar het om gaat. Als je lekker in je vel zit zowel lichamelijk als geestelijk straal je dit uit naar je omgeving en kun je hiervan uitdelen. Naast dat ik leefstijlconsulente ben, werk ik als dialyseverpleegkundige, wat ik met veel plezier doe omdat ik graag bezig met het helpen, coachen en zorgen van en voor anderen.

Ik heb zelf een jong gezin en daardoor weet ik wat het is om een druk bestaan te hebben. Door Gezond & Weldoen heb ik nu handvatten om gezond te leven, zonder dieet of dure producten en jojo effect. Ik ben zelf 15 kg afgevallen door middel van gezonde voeding en voldoende beweging gewoon thuis in eigen omgeving en daarnaast het stukje ontspanning wat je zelf kunt inplannen. En ik ben daarom enorm geïnspireerd om ook jou hierin te helpen. Ook binnen het drukke leven zijn er mogelijkheden tot een gezondere levensstijl, dit heb ik zelf mogen ontdekken.

191-Vrouw-bergen-bos-1920-Fotos-voor-Therapeuten

Mijn geloof in God inspireert mij bij de coaching. Jezus is mijn fundament voor mijn geestelijk leven. Maar ook als je niets hebt met het christelijk geloof, kun je bij mij terecht omdat de leefstijladviezen geheel zijn gebaseerd op de wetenschap en logisch verstand.

Ik wil graag jou helpen om deze gezondere leefstijl aan te pakken en vast te houden samen met je gezin. Ik coach je hierbij graag door middel van het Leefstijlplan Natuurlijk in Balans.